Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Safe at Home - Håndlavet cykellåst designet i japan © nnfstore.com

Safe at Home - Håndlavet cykellåst designet i japan © nnfstore.com

3x design til cykelturen


Åh cykelture. Lidt for ofte spækket med stejle bakker, tilfældigt vindblæst hår og praktisk beklæding. Heldigvis findes der designere, som forsøger at gøre cykelturen lidt sjovere. Her er et bud på tre anderledes designprodukter:

 

1. Reflekser som accessories  

Oreflector er runde reflekser, som er designet af Design Studio March i Lithuania. De fås i sort, grå og hvid, så de matcher det meste vintertøj på en mere sofistikeret måde end almindelige reflekser. Reflekserne kan bestilles via DesignBoom.com.

ruosiam spaudai

Oreflector er designet af Design Studio March © designboom.com

 

2. The folding helmet

“The folding helmet” er, som navnet antyder, en cykelhjelm der kan foldes sammen og sparer plads i tasken. Hjelmen er designet af to franskmænd, der til dagligt designer under navnet Overade. Det er endnu ikke muligt at købe hjelmen, da den først bliver sat i produktion, når Overades funding-program stopper. De har dog nået deres fundingmål allerede nu, så hjelmen vil formentlig blive en realitet i starten af 2013.  Vil man gerne have fingerne i en “folding helmet”, kan et styk i en valgfri farve forudbestilles for 558 kr. (+ 10 euro i levering) via ulule.com.

overade01

“The folding helmet” kan forudbestilles online © Overade

 

3. Flettet cykellåst

Den håndlavede cykellås “Safe at Home” (som også ses på øverste billede i indlægget) fås i alverdens farvekombinationer. Hjemmesiden er desværre på japansk, så det er ikke muligt at sige, hvorvidt de sender ordre til Danmark eller ej. Imellemtiden er det værd at tjekke deres hjemmeside ud for at se de mange farverige cykellåse.

braided-bike-lock05

“Safe at Home” cykellåsen er lavet i Japan © nnfstore.com

Bonusinfo: Er du hooked på mere design til cyklen, har vi tidligere skrevet om en håndhæklet, selvlysende cykelvest.

Skriv en kommentar til 3x design til cykelturen