Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
dengamleby

Kom i julestemning


Lader julestemningen vente på sig? Så skulle du prøve at tage en tur i Den Gamle By i Aarhus, der hele december måned arbejder intenst med at fremkalde ægte og autentisk julestemning i de smukke og historiske kulisser.

Traditionsfyldt magi

Som gæst i Den Gamle By kan du opleve danske juletraditioner helt tilbage fra 1500-tallet og få et indblik i, hvordan julen og dens traditioner er forankret i vores kulturhistorie. Levende lys, julestuer og boder med julegodter er nogle af de mange hyggeelementer, der er med til at gøre julen i Den Gamle By til en helstøbt oplevelse – både for børn og voksne.

Charmerende levendegørelse

Noget af det mest interessante ved at besøge Den Gamle By – ikke mindst i julen – er deres brug af levendegørelse i de historiske rammer. Bag kasserne i de historiske butikker står veloplagte medarbejdere og opfører sig om, man har klippet dem direkte ind fra 1929 eller 1970’erne, alt efter hvilken periode de repræsenterer. Mellem de charmerende, gamle bindingsværkshuse spadserer udklædte ”borgere” og gør stedet til at et spændende og levende sted at være.

Du kan læse mere om julen i Den Gamle By HER.
Til og med den 23. december har Den Gamle By åbent 9-18 i hverdagene og 10-18 i weekenderne.

God fornøjelse og glædelig jul!

Skriv en kommentar til Kom i julestemning


Tags: