Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
7473629274_3ea83fe564_z

Frankensteins skabning skræmmer på Aarhus Teater


Hvem er de egentlige monstre og hvem de menneskelige? Dette er ét af hovedproblematikkerne i Frankenstein, der netop nu opføres på Aarhus Teater. Har du endnu ikke undet dig selv en tur i den smukke teatersal for at opleve et drama, der river dig med ud på kanten af sædet, er det nu ved at være sidste chance. Alene Jacob Madsen Kvols, der tolker Frankensteins skabning, er hele turen værd; Frankensteins skabning spilles så overbevisende, så rørende og så skræmmende, at man forlader teatersalen fuld af følelser og med livets store spørgsmål rumsterende i hovedet.

Skulle man ikke kende myten handler den, ganske kort beskrevet, om den unge videnskabsmand, Victor Frankenstein, der formår at bruge videnskaben til at give liv til sin skabning. På Aarhus Teater stiller Frankenstein spørgsmålstegn ved, hvor langt man bør gå i videnskabens navn, hvem der bør bestemme over liv og død og hvad manglen på kærlighed betyder for den enkelte. Formidabelt skuespil krydses med moderne effekter og giver en oplevelse, der efterlader sug i maven. Und dig selv en for tidlig julegave og skynd dig ind at se Frankenstein inden den 22. december.

Skriv en kommentar til Frankensteins skabning skræmmer på Aarhus Teater