Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Jake_Bugg_foto

En musikalsk julegave


Mangler du inspiration til den sidste julegave? Og skal det være en musikalsk en af slagsen? Så er Jake Buggs selvbetitlede debutalbum, som er gået direkte ind på den engelske hitlistes førsteplads, et rigtig godt bud på den perfekte julegave. Albummet kan nu købes i de danske pladeforretninger, og jeg kan varmt anbefale det til de, som er vilde med rytmerne fra 60’ernes Bob Dylan eller 90’ernes Oasis, som sammen med The Beatles, Kinks og Donovan er de helt tydelige inspirationskilder på den kun 19-årige Buggs debut.

Anmelderne har givet albummet ’Jake Bugg’ topkarakterer, og nogle har endda sagt, at det næsten er for godt til at være sandt.

Lightning Bolt’, som er den første sang på pladen, giver en god fornemmelse af, hvad Jake Bugg har at byde på.

Man finder i alt 14 sange på albummet, hvor upbeat-numrene er rock ’n’ roll med en snært af folk og blues, imens de stille numre har flere country rytmer.

En anden rigtig populær sang fra albummet er ’Two Fingers’:

Er man mere til live-oplevelsen, er at andet godt bud på en ’last minute julegave’ en koncertbillet til Jake Bugg. Han svinger nemlig vejen forbi Danmark til foråret, hvor man d. 13. marts kan opleve ham i Lille Vega, København og d. 17. marts på Train i Aarhus.

Rigtig glædelig jul og godt nyt år.

Skriv en kommentar til En musikalsk julegave