Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
rianna in berlin

Shop ægte vintage i Berlin – Rianna in Berlin


I hjertet af Berlin finder man et vintage-paradis, en lille perle med tøj, sko, takser og smykker primært fra 60erne og 70erne. Rianna in Berlin ligger på Große Hamburger Strasse, trukket væk fra de ellers meget turistbesøgte gader. Butikken lå tidligere i Athen i 15 år, men flyttede for 3 år siden til Berlin, hvor den har været lige siden. Sortimentet er hentet hjem fra hele verden, men størstedelen er fundet i Paris, hvor markedet for designer-vintage er stort. Overordnet kan konceptet beskrives som ekstravagance blandet med nyt og gammelt – luksuriøs kvalitet blandet med god stil.

Blandt tøjet kan man finde designere som Prada, Alberta Ferretti, Chanel, Chacharel, Versace, Yves Saint Laurent, Diane Von Furstenberg, Christian Dior, Hermes, Emilio Pucci, Louis Feraud, Burberry, Christian Lacroix, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs og Jean Paul Gaultier. Priserne på tøjet ligger mellem 50 euro for ukendte vintageskjorter og helt op til 4.800 euro for blandt andet luksuriøse chanelfrakker.

Hermes, Prada, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Yves Saint Laurent og Chanel er designere blandt skoene, og disse ligger mellem 200 og 900 euro.

Både blandt smykker og tasker findes de helt dyre designermærker til de ukendte og billigere. Du kan både finde Hermes tasker til 1000 euro og Lanvin og Chanel smykker fra 100 euro og op, men også komme hjem med en vintagetaske for ca 90 euro eller finde fine vintage smykker for 50 euro. Rianna in Berlin har også et stort udvalg af sjove, kreative og chunky håndlavede halskæder, som de fleste kan få råd til.

Det er altså muligt at forelske sig i nogle af varerne i butikken og faktisk have råd til dem. Har du et ønske om at investere i en kort klassisk Chanel jakke eller sko fra Prada, kan dette lade sig gøre til priser, der ligger under prisniveauet på diverse hjemmesider, og du kan være sikker på, at alle varerne er i topkvalitet.

Rianna in Berlin er et besøg værd, om du har tænkt dig at gøre et kup eller ej. Følg butikken og find flere billeder få deres facebook:  http://www.facebook.com/rianna.in.berlin?fref=ts

Skriv en kommentar til Shop ægte vintage i Berlin – Rianna in Berlin