Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Billede fra www.reptileyouth.com

Billede fra www.reptileyouth.com

Reptile Youth


Hvis du som mig er ivrig P3 lytter, er du måske stødt på nummeret Shooting Up Sunshine af Reptile Youth. Den danske duo har netop udgivet deres debutalbum, der bærer samme navn som bandet. Pladen indeholder en perlerække af dansevenlige, elektroniske rocknumre, og især numre som Shooting Up Sunshine og Speeddance kan sætte gang i festen.

Drengene er blevet vældig populære i især Tyskland, hvor de turnerer for øjeblikket. Hvis man gerne vil opleve bandet live, kan det dog også lade gøre herhjemme når de tager på forårsturné fra januar.

Du kan læse mere om bandet og den kommende turné på deres hjemmeside.

Skriv en kommentar til Reptile Youth