Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
maison-martin-margiela-hm-02

Maison Martin Margiela for H&M


Hvis du mangler en sidste inspirationskilde inden vinteren folder sig ud, så kig efter Maison Martin Margielas for H&M. Nu er det små sølle femten dage siden, Maison Martin Margiela’s nye kollektion for H&M blev tilgængelig i de danske H&M butikker, hvorefter salget er kørt som smurt, og allerede har mange udsolgte varer på netshoppen.

 

Martin Margiela

Kollektionen kommer fra den belgiske tøjdesigner Martin Margiela, der valgte at samarbejde med H&M i denne nye kollektion med arkivarbejde fra hans tid som designer, og tøjet består af originale idéer fra Martin Margielas liv, og har dermed også et personlig præg af Martin som kunstner og designer.

Jeg kan helt klart anbefale at tage et kig nede i din nærmeste H&M og kigge efter dette fantastiske tøj. Jeg er selv helt fascineret af kollektionen, der leger med efterårlige og simple design, som synes jeg selv, rummer en vis dejlig følelse af efterår. Kollektionen består både af herre og dame tøj, accessories og sko. 

Se flere billeder af kollektionen på fashionologie

og selvfølgelig på H&M’s hjemmeside

Skriv en kommentar til Maison Martin Margiela for H&M