Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Jul

Julemarked på Horsens Kunstmuseum


På lørdag er det 1 december, og Horsens Kunstmuseum skyder julen i gang med det årlige julemarked i weekenden den 1. & 2. december fra kl.11-17. Her vil der være masser at se på og der er gode muligheder for at få gjort nogle julegaveindkøb. I museets stueetage vil der være mulighed for at gøre en god handel ved de mange stande med julepynt, gaveideer og brugskunst. Museets butik vil have særlige julevarer på hylderne, og på museets 1. sal kan man gå på jagt efter frække museumsnisser mellem kunstværkerne.
Når nisserne er fundet og julegaverne købt, kan man nyde en lækker juleplatte, eller en omgang æbleskiver med gløgg i museets café.

Derudover kan du nyde venneforeningens 20 års jubilæumsudstilling. Venneforeningen har igennem de sidste 20 år haft glæden af at skænke og støtte til erhvervelse af ikke mindre end 23 kunstværker. Og denne udstilling giver mulighed for at gå på odagelse i en masse af museets fantastiske værker af bl.a. Lars Nørgård, Tal R, Sophia Kalkau,  Troels Wörsel, Peter Neuchs, Jasper Sebastian Stürup og mange mange andre..

Entré til julemarkedet og udstillinger koster i weekenden 15 kr, og børn under 18 år har gratis adgang.

https://www.facebook.com/events/450953674941257/?fref=ts

http://www.horsenskunstmuseum.dk/sw153.asp

Skriv en kommentar til Julemarked på Horsens Kunstmuseum