Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
asm_4435_f1_rgb

Anne Sofie Madsen


Danske Anne Sofie Madsen er efterhånden på manges læber og det med god grund. Jeg har længe været vild med og inspireret af hendes fantastiske univers, hvor både skulpturelle former og print indtager tøjet og skaber romantiske og stærke looks. Særligt er den nyeste kollektion SS13 Cherrilee værd at tage et nærmere kig på.

Kollektionens blanding af form, materialer og farvepalet er legende, og særligt er de håndtegnede illustrationer, der  pryder både kjoler, t-shirts og jakker, med til at gøre denne og tidligere kollektioner unikke. Materialerne består blandt andet af læder, silke og uld og de mange detaljer i kraft af blandede materialer, der specielt ses på de udsmykkede kjoler, giver ready-to-wear kollektionen et strejf af couture.

Anne Sofie Madsen blev i 2009 uddannet hos Det Kongelige Danske Kunstakademiets Skoler og har både været i lære hos John Galliano, Dior i Paris samt arbejdet for Alexander McQueen som Junior Designer. Det er ikke sært at Anne Sofie Madsens designs er blevet så godt modtaget og senest er hun nomineret til Magasins designpris som uddeles i december.

Jeg glæder mig til fortsat at følge kollektionerne og forhåbentlig en dag eje en af de smukke stykker tøj.

Tjek resten af kollektionen og de kreative og fine illustrationer på http://www.annesofiemadsen.com/

Skriv en kommentar til Anne Sofie Madsen