Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
154372_177389408939961_7343995_n

Vind et print fra fantasifulde Zozoville Gallery


Midt i Friedrichshain på Mainzerstraße nr 12 ligger det ene af de to charmerende og unikke gallerier. Så snart man træder indenfor åbnes en fantasiverden fyldt med monstre, uhyre og underlige væsener. Du kan nu vinde et af de to cool print fra Zozoville således:

1) Del dette indlæg på facebook

2)  Skriv det print du ønsker på vores facebookside

Konkurrencen løber indtil mandag den 5/11, hvor vi vil trække de to vindere

Du kan vælge imellem

We Find Clues af Johan Potma

And So It Goes af Mateo Dineen

Kunstnerne bag

Kunstnerne bag gallerierne er Johan Potma (til ventre) og Mateo Dineen (til højre). Mateo Dineen har altid haft en forkærlighed for monstre og har selv tegnet dem, siden han var barn, hvor drømmen om at leve af at skabe monstre voksede. Mateo har læst på Academy of Art College i San Francisco, hvorfra han har en bachelorgrad. I denne periode lærte han, hvad det ville sige at være kunstner, og hans passion for kunst voksede. Han flyttede i 2004 til Berlin, hvor hans kunst blev mere og mere kendt. I 2005 åbnede han sammen med vennen Johan Potma Zozoville Gallery, som nu har stor succes. Mateo Dineen beskriver selv, at han er født med en pensel i hånden. Hvordan den er havnet der, ved han dog ikke.

Johan Potma er tysk, arbejder og bor i Berlin. Han arbejder med collager og acrylfarver, som han maler på træoverflader – gerne fra gamle kasser, skilte og meget andet. Tingenes historie, ridser, gamle søm og andet, er for Johan, med til at give billederne et ekstra præg, som også bliver del af universet af monstre. Hans illustrationer er blandt andet blevet vist i Luerzer’s Archive, 200 Best Illustrations Worldwide op til flere gange. Sammen med Mateo har han både galleriet Zozoville Gallery samt det nyere galleri Onkel Zozo Gallery.

Galleriet

Zozoville Gallery er et af de hyggeligste gallerier jeg har været på. Atmosfæren bærer præg af kreativitet, leg og personlighed. Der er plads til, at man som besøgende slår sig ned, får en hyggelig snak eller undersøger og beskuer de mange billeder der er sat i gamle forskellige rammer. Det andet galleri Onkel Zozo Gallery er åbnet på Oranienstrasse og ser bestemt også ud til at være et besøg værd.

Mange af billederne forestiller monstre, der gennemlever menneskevante situationer, følelser samt hverdagens rutiner. En god og måske satirisk fremstilling af forskellige og måske absurde situationer som mennesker såvel som monstre oplever i Zozovilles univers.

På hjemmesiden kan man læse mere om kunstnerne, købe prints og meget andet. Tjek det ud på zozoville.com

 

Skriv en kommentar til Vind et print fra fantasifulde Zozoville Gallery