Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
loeves-bog-og-vin-cafe

Slip din indre poet løs i Aarhus


Sidder du med en lille poet i maven, har du interesse for poesi og prosa, eller vil du bare gerne opleve en hyggelig aften i godt og inspirerende selskab? På Løves Bog- og Vincafé i hjertet af Aarhus har du mulighed for dette. I samarbejde med Poetklub Århus afholder den hyggelige café nemlig Åben Poetisk Scene, hvor ord-elskere af enhver slags kan prøve deres materiale af foran et publikum.

Da undertegnede en torsdag lod sig underholde af Aarhus’ gemte poeter bød aftenen både på novelleoplæsning, klassisk poesi samt lyrik af den mere abstrakte art. Højtlæsningen er oftest en del af kunsten, og det var umuligt at falde hen på trods af varmen fra de mange mennesker og levende lys i lokalet. De optrædende eksperimenterede med ekko, fagter og stemmeføring, og det var nemt at lade sig indfange og inspirere af den kreative stemning. Med en kop varm chokolade ved hånden og et åbent sind var det en fornøjelig – og anderledes – måde at tilbringe torsdag aften på.

Har du også lyst til en hyggelig stund i litterært selskab afholdes der Åben Poetisk Scene den anden og fjerde torsdag i hver måned. Arrangementerne starter 19.30, og baren, der lokker med gode øl, varm kaffe og søde fristelser, har åbent til 24. Det er ikke nødvendigt at forhåndstilmelde sig – du kan blot give besked til en af arrangørerne på selve aftenen. Se mere på http://www.loeves.dk/aa-cafe.php

Skriv en kommentar til Slip din indre poet løs i Aarhus