Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
The Mothers of Invention

Pladecovers – Vinylens revival på Designmuseum Danmark


I forlængelse af mit indlæg om albumcover kunst: http://www.kultur22.dk/2012/08/album-cover-art/ vil jeg gerne anbefale udstillingen: Pladecovers – Vinylens Revival på Designmuseum Danmark, som er en stor udstilling om pladecoverets visuelle kultur med et udvalg på over 400 LP-covers, der dækker tiden fra de tidlige former omkring 1950 og frem til nutidens revival inden for vinylerne, og alt fra de forskellige genre som jazz, klassisk, rock og pop musik. Der er tematiseret over de markante øjeblikke i pladecoveret mangeartede udvikling . Samtidig præsenterer udstillingen også pladecoverets væsentligste designere og periodemæssige hovedlinjer. Udstillingen er fra d. 11 Oktober til d. 10 marts 2013.

Skriv en kommentar til Pladecovers – Vinylens revival på Designmuseum Danmark

1 kommentar

  1. Where can we buy this book ???
    Many Thanks in advance
    Sam