Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
parov-band-blue-1024x789

Parov Stelar Band – en fest du ikke vil gå glip af!


Den 19 oktober skabte Parov Stelar Band en eksplosion af energi og fest  til en udsolgt koncert i Columbiahalle, Berlin.

Fra det sekund de trådte på scenen til de forlod den igen, var salen forvandlet til en dansende masse, der både nåede ned til de bagerste rækker og op på balkonen, hvor hundredvis af mennesker stod tæt sammen med hænderne i luften. Sjældent har jeg set at et band, der kunne nå så langt ud over scenekanten, som til denne koncert.

Østrigske Marcus Füreder er manden bag navnet Parov Stelar. Han startede ud som DJ, men fandt hurtigt vejen frem som producer og senere stiftede han sit eget pladeselskab Etage Noir Recordings. I 2005 begyndte Parov Stelars rejse som liveband og siden da har han, sammen med 5 musikere, spillet verden rundt.

Blandingen af elektroniske beats, jazz, swing, pop og soul har skabt termen ”electro swing”. Dette kombineret med Parov Stelar Bands energi samt Cleo Panthers vokal skaber en fest, man ikke vil gå glip af, og det var præcis hvad de gjorde i Columbiahalle i fredags.

Kender du ikke Parov Stelar Band håber jeg du tjekker dem ud, og forhåbentlig vil du, ligesom jeg, kaste din kærlighed over dem.

Skriv en kommentar til Parov Stelar Band – en fest du ikke vil gå glip af!