Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
lana-del-rey-ride

Miss America guldbelægger efteråret


Den amerikanske skønhed gengiver sit populære album “Born to Die”, i en “Paradise Edition” der udkommer d. 12 november. Pladen indeholder bl.a. 7 nye sange og nyfortolkende skønsang fra den amerikanske sanggudinde og mode-ikon.

Miss Amerikas pop-boost og H&M’s kæledække

Lana Del Rey har siden sit vellykkede album “Born to Die”, som udkom i Januar, blevet en af de mest anerkendte indie-pop sangerinder i USA, og har med sit tætte samarbejde med mode verdenen lavet en kollektion i H&M og en genfortælling af den smukke sang “Blue Velvet”. Lana Del Rey kører rundt med mainstream kulturen og har sat store amerikanske sangerinder på standby.

Ind i musikvideoernes verden

Med Lanas smukke stemme i centrum, har den amerikanske sing og songwriter brugt det sidste halve år på at lave opsigtsvækkende og nyskabende musikvideoer til hendes sange. Musikvideoerne har en twist af retro og de mystiske 50’er, hvor bl.a. Lana spiller præsidentens kone i “National Anthem”.

Frisk pust i efterårskulden

Albummet “Born To Die”  har nu solgt over 2,5 millioner album på verdensbasis, og med hendes nye single “Ride”, sætter den amerikanske femme fatale en god start på det kommende album. Singlen “Ride” og dens 10 minutter lange musikvideoer har  på to uger snart nået de 10 millioner views. Ikke mindst med det store skulderklap, har Lana Del Rey nyligt annonceret, at hun besøger lille Danmark d. 12 april næste år. Lana Del Reys musik gennemlever en surealistisk tomgang og unik smuk fortolkning af tonernes verden, og jeg kan varmt anbefale at lytte til denne single og ikke mindst resten af hendes musik, der gør underværker i trommehinderne.

 

Her er hendes to nyeste udspil siden “Born to Die” albummet udkom i januar

http://youtu.be/HLEA3bc-3p0

Og et eksempel på en af mine favoritter af hendes seneste arbejde med musikvideoer

 

 

 

Skriv en kommentar til Miss America guldbelægger efteråret