Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
291671_10150880599647657_1358248832_o

Kunst og Kaffe//Kunst og Kakao på Horsens Kunstmuseum


Kunst og Kaffe er et tilbud til alle, der har tid og lyst til at komme og fordybe sig i de kunstnere, der er repræsenteret i Horsens Kunstmuseums samling. Arrangementerne afholdes ved en kunstfaglig medarbejder og fungerer som et foredrag eller gennemgang  om et eller flere af værkerne fra museets faste samling, hvor der er god plads til at stille spørgsmål. Bagefter serveres der kaffe og kage i museets café. Prisen inkl. kaffe og kage er 40 kr.

Kunst og Kakao er et tilbud til alle børn fra ca. 5 år og deres voksne. Her udfordres børnene til at bruge krop og sanser i mødet med kunsten – og der er både plads til at spørge, undersøge og selv fortælle. Sommetider indgår der en kreativ aktivitet i arrangementet. Til sidst serveres der kakao og boller i museets café. Prisen inkl. kakao og boller er 40 kr. for voksne og 25 kr. for børn

Næste arrangement til Kunst og Kaffe er: 
“Kvinde, neon,mælk”
Søndag d.21. oktober kl.14.00
Et titelløst værk af Erik A. Frandsen viser et kvindeskød nedsænket i mælk. Hvad er det der foregår? Dagens Kunst & Kaffe går bagom det mystiske værk.
Ved Kamma Overgaard Hansen

“Blomstermaleren Frandsen”
Torsdag d. 15. november kl.14.00
Erik A. Frandsen har fastholdt og cementeret blomstermotivet i sit motivunivers ved at skabe værker af vidt forskellige materialer og udformninger.
Ved Bente Hammershøy

 


Skriv en kommentar til Kunst og Kaffe//Kunst og Kakao på Horsens Kunstmuseum