Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Original billede af Kamen Kamenov på Behance Network

Original billede af Kamen Kamenov på Behance Network

Kulturiværk – matchmaking i kulturlivet


Kulturiværk er et netværk, der matcher kulturiværksættere inden for musik, tv/film, kunst, computerspil, design og mode med erfarne advisors. Målet er at lade spirrende iværksætterideer få større grobund, når advisors giver deres besyv med. Når kunsten og kulturen slår gnister sammen, og det kreative arbejde kører på skinner, er det måske ikke altid forretningsdelen, der får hjertet til at banke hurtigt hos kulturiværksætteren. Det vil Martin Ibsen, som står bag netværket, lave om på. Hans ambition er at løfte niveauet i kreative virksomheder.

Potentialer skal frem i lyset

Martin Ibsen har derfor lavet platformen, så kulturiværksætterne kan søge sparring og få nye input ind i deres virksomheder. Selv fortæller han om tanken bag netværket:

“Jeg mener, der er et behov at for opgradere niveauet i nye virksomheder i den kulturelle branche, især på forretningsdelen. Min holdning er, at mange nye opstartede virksomheder kunne få meget mere ud af deres potentiale men mangler viden og erfarninger om, hvordan man succesfuldt bedriver virksomhed. Den udfordring kan Kulturiværk hjælpe med at løse. Jeg er selv iværksætter og har med stor succes benyttet advisors.”

Det koster ikke noget at få en advisor tilknyttet. Til gengæld er det op til kulturiværksætteren at støbe en ansøgning sammen, som afspejler høje ambitioner og parathed. Rådgivernes områder spænder vidt: en lydesigner, en kulturarkitekt, lederen på Gaffa, en spildesigner og op til flere forfattere er blot et udsnit af netværkets kompetencer.

Kulturiværk er på udkig efter både iværksættere og advisors. Har du en brændende idé med behov for sparring, eller er dine rødder godt plantet i kulturlivet, så tag et nærmere kig på Kulturiværks hjemmeside.

 

Skriv en kommentar til Kulturiværk – matchmaking i kulturlivet