Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
http://vintageprintable.com/wordpress/vintage-printable-science-2/medical-anatomy/

http://vintageprintable.com/wordpress/vintage-printable-science-2/medical-anatomy/

Dus i dyrene


Har du nogensinde tænkt på hvordan en løve tager sig ud indeni? Haft lyst til at opleve en dissektion af en ræv, en tigerpyton eller måske en grævling? Eller at se hvordan en konservator forvandler død hud og knogler til et atter ’levende’ væsen?

Dette og meget mere kan du rent faktisk opleve, når Naturhistorisk museum i Århus holder efterårsferie fra på lørdag af. Alle dage i ferien er der aktiviteter der tager dig tættere på naturen, og det er såmen ikke kun for børn. Udover at betragte arbejdet med at konservere og udstoppe en stor brun bjørn m.m. og dissektion af en ny art dyr hver dag i museets auditorium, kan du desuden få lov til at røre ved og undersøge småkravl, fisk og andre havskabninger.

Du kan besøge edderkopper og krybdyr i yderst levende live, eller bare holde dig på sikker afstand og lytte til spændende foredrag om naturens mærkelige skabninger. Eller bare vandre rundt i de spændende faste udstillinger. Endelig lokker museet med fyldte pandekager og generel efterårshygge.

www.dinby.dk

Museet ligger i uni-parken, wilhelm meyers allé 210, indgang er 60 for voksne og en 50’er for studerende, og der er åbent 10-16 alle dage i efterårsferien. Se planen for efterårsferien her.

Skriv en kommentar til Dus i dyrene