Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
designdag.red

DesignDag


Interesserer du dig for design? Og kunne du godt tænke dig at høre en gæsteforelæsning med Jay Osgerby fra den engelske designduo BarberOsgerby, der blandt andet står bag årets olympiske fakkel? Så er DesignDag 2012 måske noget for dig.

DesignDag er en årlig begivenhed, der i år afholdes mandag den 5. november i Musikhuset i Aarhus. Arrangementet er et samarbejde mellem Design ved Arkitektskolen Aarhus og Ry virksomheden Pressalit A/S. Udover gæsteforelæsningen indeholder programmet åbningen af afgangsudstillingen fra Design ved Arkitektskolen samt uddeling af Pressalits Designpris 2012.

Arrangementet starter kl. 15 og det er ganske gratis at deltage. Af hensyn til forplejningen skal man dog tilmelde sig enten via email til sbj@pressalit.com eller på DesignDagens facebookside, hvor man også kan læse mere om programmmet og om Jay Osgerby.

Skriv en kommentar til DesignDag