Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
tumblr_m91xtopRus1qdlmnio1_1280

Kattens uforudsigelige kræfter


Den fortids bekæmpende 40-årige Chan Marshall har med sit nye udspil, “Sun”, lagt det hårde medie-breakup på hylden og sprunget ud i solens toner med elektroniske beats, happy-ever-after klaverspil, solskinsrap og poetiske serenader, der emmer af kærlighed, liv og lyst til verden.

All alone 

Den 40-årige sangtalent, som selv har skrevet, produceret “Sun”, har formået med dette album fået topanmeldelser af bl.a. Politiken og Gaffa og med overraskende skulderklap, kan Cat Power roligt læne sig tilbage i solskinet og være stolt over det fænomenale album, som vinder hver gang, man lytter til et eller alle 11 numre på denne livsbekræftende musikalske sindsgennemspil, der fylder hovedet med glade sommerhilsener og velskrevne tekser og melodier, der danser i øresneglen.

Musikalsk ømhed

Chan Marshall aka Cat Power kom med sin debut i 1995, “Dear Sir”, og fik kun medvind derfra. I 1998 kom udspillet “Moon Pix”, som fyldte musikverdenens univers med nye toner, nye versioner af livets tomgang og medgang, og var med til at starte en hård men uundværlig muskikariere for Cat Power. Med dette nyeste udspil, slår hun tungen ud af munden på mig, og vælter mig omkuld med disse 11 smukke numre, der hver især har sine goder og sentiementale øjeblikke. Cat Power slår fast med dette album, at hun lever og ikke bukker under for mediestunts og svære tider i livet, og synger om livets gode og dårlige øjeblikke, og ikke bare med en fantastisk sangstemme, men også karismatiske beats, nytolkninger af musikkens instrumenter og veje, og ikke mindst men alt, den fremragende poesi, der rummer bag, Cat Powers smukke sange.

Lyt til: “Cherokee”, “Ruin”, “3,6,9”

 

Nedenfor ses min favorit fra hendes nyeste album “Sun”

 

Skriv en kommentar til Kattens uforudsigelige kræfter