Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
original

Gallery of Lost Art


TATE i London har med deres online galleri sat fokus på nogle af de op mod 40.000 kunstværker, som Interpol efterlyser. Den visuelle udstilling åbnede med 20 forskellige værker og vil blive udvidet med et nyt værk hver uge det næste år. Præcis et år efter udstillingens åbning vil udstillingen, ligesom den udstillede kunst, forsvinde sporløst. Alt sammen for at gøre opmærksom på den stadig stigende kriminalitet indenfor kunstverdenen.

Galleriet har tilsyneladende fundet inspiration i opbygningen hos Lars Von Triers Dogville og  Mandalay film – hvilket er med til at give et yderst interessant univers, hvor man kan gå på opdagelse blandt de forskellige forsvundne eller ødelagte kunstskatte.

Alt i alt er galleriet, som ligeledes er ganske gratis at besøge, bestemt et klik eller to værd.

Galleriet findes på: http://galleryoflostart.com

Skriv en kommentar til Gallery of Lost Art