Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
gourmetliner

Feinsmeckeri på hjul – Gourmet Liner


Da jeg er endt i Berlin i forbindelse med min uddannelse, får jeg nu muligheden for at opleve alle de spændende, originale og kreative ting, som kendetegner byen. De kommende indlæg er derfor smagsprøver fra Berlin, som kan opleves kun få timer fra den danske grænse.

Dette første indlæg dedikeres derfor til Berlins og verdens første gourmet/limousine/turistbus!

Som navnet henviser til, er Gourmet Liner en rullende gourmet restaurant, der kører gennem byen og viser turister så vel som indfødte berlinere rundt. Bussen lejes af både firmaer og private til alle tænkelige events, fx som limousine kørsel, promotion-bus eller almindelig restaurant. Fælles for alle er, at oplevelsen er luksuriøs og præget af kvalitet, lækker mad og vin.

Bussen er bygget om til en restaurant og indeholder både rullende køkken og siddepladser og kan, når den holder stille, være vært for op til 100 gæster.

Ønskes et personligt præg i form af et koncept eller en særlig menu, er folkene bag Gourmet Liner lydhøre. Kun fantasien sætter grænser for denne bus, der kan være ramme for en helt særlig oplevelse fyldt med feinsmeckeri.

Det skal dog nævnes at Gormet Liner ikke er billig. Prisen følger kvaliteten og en kuvert ryger let op på 100 euro. Konceptet er alligevel originalt og anderledes end andre “partybusser”og skal forhåbentlig prøves engang.

Besøg Gourmet Liner på http://www.gourmet-liner.de/

 

Skriv en kommentar til Feinsmeckeri på hjul – Gourmet Liner