Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
W273057032663024_1 (1)

Terryworld


Terry Richardson er igen på spil, denne gang sammen med Odd Future, hvor de har lavet en freestyle rap, hvilket fik tankerne tilbage på et langt mere interessant projekt af Terry Richardson – fotobogen “Terryworld”

”Terryworld” er en fotobog ikke set magen til før. Der skal dog advares mod usandsynlig anstødeligt materiale, men er man ikke for sart, så er ”Terryworld” helt bestemt en bog, som er rigtig sjov at bladre i – blot man sørger for, at den ikke ligger i børnehøjde.

Sammenhæng billederne i mellem er der ikke den store af – til gengæld er det et totalt virvar af nøgne mænd og kvinder i alle slags pikante situationer. Det skal lige siges, at ovenstående billeder er af den pæne slags fra bogen. Bogen er udgivet af Taschen og kan erhverves for små 200 DKK.

Skriv en kommentar til Terryworld