Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
No Heroes

No Heroes


Jeg blev for nylig introduceret til No Heroes, som er en illustrator og grafisk design virksomhed startet af og bestående af Jon Gotlev, der også spiller trommer i det århusianske band Lis Er Stille. I No Heroes laver han alt fra albumcovers, prints, hjemmesider, animationer til musikvideoer etc. Han har bl.a. lavet albumcoveret til Dad Rocks: Mount Modern, Lis Er stille: Nous, Sky Architects: The Reflection og grafikken og klipningen af musikvideoen til soundtracket Aarhus skrevet af Julaw og produceret af Jacob Brøndlund.

Jeg er især helt betaget af de tre albumcovers. Udover at der lagt et kæmpe stykke arbejde i dem som medie, altså indpakningen som f.eks. ved albummet Nous som er trykt, skåret og foldet i hånden, bliver jeg især tryllebundet af de universer Gotlev skaber. Disse visualiseringer af den pågældende musik og band fortæller store historier i sig selv, så udover at de relaterer sig til den musik de indhylder, har de også noget selvstændigt over sig, som kunsterniske udtryk eller værker i sig selv.

På albummet Nous giver blandingen og interaktionen af maleriske organiske elementer og grafiske figurer en fantastisk dynamik, og med detaljerigdommens forunderlighed er det med til at skabe uendelige drømmende dimensioner, der får mig til at tænke på kunstneren Jonas Hvid Søndergaards malerier. Udover at der er et motiv, så bliver selve mediet også inddraget i det kunstneriske udtryk på albummet Nous, hvor man får associationer til en foldud bog og det er tydeligt at se et stort håndværksmæssigt talent, hvilket jeg personligt værdsætter rigtig meget i kunsten, men også en kunstnerisk bevidsthed. Jeg synes, at der i alle tre albumcovers er en tydelig æstetisk bevidsthed til stede med dybe og interessante fortællinger og universer..

Jeg håber på, at vi kommer til at se meget mere fra No Heroes..

Her kan du tjekke No Heroes/Jon Gotlevs arbejde ud:

http://noheroes.dk/

https://www.facebook.com/noheroesdk

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar til No Heroes