Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Læsning i undergrunden - billede af Ourit Ben-Haim

Læsning i undergrunden - billede af Ourit Ben-Haim

Hvad new yorkerne læser


New York – metropolernes hovedstad, byen der aldrig sover, en evig summen af liv. Midt i det travle menneskemylder i undergrundsbanen finder new yorkerne ro til litteratur. Hjemmesiden Underground New York Public Library er en online billedesamling af undergrundens læseheste. Stående, siddende eller gående kaster new yorkerne sig over skøn- og faglitteratur.

Fotografen Ourit Ben-Haim dokumenterer det hele med sit kamera og skriver titel og forfatter på hjemmesiden. Hun står bag siden, og fodrer hendes læsere med nye billeder næsten dagligt. Underground New York Public Library giver læserne et kig over skulderen på hverdags-new yorkerne, og giver måske inspiration til det næste bogkøb.

 

Foto af Ourit Ben-Haim

Foto af Ourit Ben-Haim

Foto af Ourit Ben-Haim

Foto af Ourit Ben-Haim

Skriv en kommentar til Hvad new yorkerne læser