Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
bussch værksted

Hip to be square


Råt canvas, optisk bedrag og kubistiske kompositioner; kunstneren Line Busch går solo på Lunchmoney Gallery denne fredag. Line Busch er kolorist til fingerspidserne og hun udforsker og udfordrer farvepaletten med en indlevelse, der resulterer i et nuanceret farvespektrum med intensitet og power. De vedholdende farveeksperimenter udmunder kontinuerligt i nye opdagelser, der igen fører til nye eksperimenter i Line Busch’s nærmest ny-kubistiske univers. Et stærkt blik for komposition kombineret med en ultraskarp farvesans styrker den tredimensionelle illusion i malerierne og kubeformationerne  nærmest  svæver i deres lysende farveskær på overfladen af det rå lærred.

Få syn for sagen og nyd udstillingen i godt selskab til ferniseringen på fredag kl.16-20 i Lunchmoney Gallery. Rygtet lyder, at man under ferniseringen kan få sig et ‘Hip to be square’-stempel, der giver fordelagtige priser på øl og drinks mellem kl. 22 og 24 til det hyggelige afterparty på Shen Mao.

Lunchmoney Gallery er et nyere galleri for samtidskunst med et års tid på bagen. Her er plads til den uafprøvede eksperimentelle kunst og det er her man finder nogle af de kunstnere, der er med til at definere de nye tendenser i samtidskunsten. Her hersker en uhøjtidelig stemning og det kan varmt anbefales at stikke hovedet ind til ferniseringen, hvor man med garanti kan hænge ud i hyggeligt selskab, nyde en kold håndbajer og se den spændende udstilling. Se invitationen og stemningsbillede fra en tidligere fernisering  nedenfor, læs mere på linebusch.dk, lunchmoneygallery.com og følg med i, hvad der sker løbende på Lunchmoney Gallery her og kunstneren kan du følge her.

– Og herunder et udpluk af Line Busch’s kunst:

Værkstedsstemning!

Line Busch maler ofte på lærredets vrangside, et råt modspil til de klare farver og stramme former!

Kunstnernes Påskeudstilling 2012. Et eksempel på de værker, hvor Line Busch lader de stramme kuber opløses i mere slørede felter og viltre kompositioner.

 

 

 

 

 


Skriv en kommentar til Hip to be square