Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
face

Face for books – og andre reoler


Når jeg en dag får et slot, vil jeg have mit helt eget bibliotek med bøger fra gulv til loft!  Og så vil jeg have en biblioteks-hejse-op-og-ned-stol i stil med den her:

Nå ja, men indtil da kunne det i hvert fald være sejt med en rigtig flot og lidt anderledes bogreol. Selvom jeg sjældent læser en bog mere end én gang, kan jeg nemlig godt lide at samle på bøger og jeg synes de pynter og giver et hjem sjæl og karakter. Derfor er det jo heller ikke helt ligegyldigt, hvordan man opbevarer sine bøger – jeg har her fundet et par eksempler på skæve, inspirerende måder at gøre det på:

Drømmereolen

Mange læser inden de lægger sig til at sove og har bøger liggende på natbordet, men hvor fint ville det ikke være med sådan en bogsky over sengen?

Dripta Roy’s Dream Bookshelf. Set på Dripta.com

Bookface

En anden sjov bogreol til væggen er dette charmerende, røde reolfjæs designet af Alexi McCarthy – ideen er, at man med sine bøger kan ændre reolens ”ansigtsudtryk”.

The Face Shelving, set på cargocollective.com

I tilfælde af pladsmangel…

Denne lille reol passer glimrende til mine behov i øjeblikket – reolerne kan stables, er lette at flytte og fylder ikke så meget, – sjovt og praktisk design!

Books to go – designet af Rose Cobb. Set på Yanko Design.

Firkantet uorden

Selvom en reol er firkantet, kan den godt være skæv indeni – denne her synes jeg er vildt flot.

Sean Yoo’s Opus Incertum Shelving. Set på Apartmenttherapy.com

 

 

Skriv en kommentar til Face for books – og andre reoler