Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Out-Of-Frequency-cover

Dans de tropiske hedebølger frem


Er du også træt af den danske “sommer”, der kun byder på pessimistiske tankestrejf, skybrud, frygtindgydende gråtoner på himmelen og for tidligt hentet uldsweatre, så kan man i det mindste lytte engang til The Asteroids Galaxy Tours seneste album: Out Of Frequency, som skaber en sommerlig og festlig stemning, der hurtigt kan sætte gang i solstrålerne hos enhvers sommerelskende hjerte.

En farverig popgalakse

The Asteroids Galaxy Tour sætter hurtigt festen i gang til festlige lejligheder med deres omfattende og pangfarvet instrumentspil, psykedeliske toneleje og vanedannede rumhits. Bandet bragede for alvor gennem med albummet: “Fruit” (2009), hvorpå singlerne: “The Golden Age” og “The Sun Ain’t Shining No More”,  satte de elektriske saxofonlyde på repeat i danskernes øjne. Siden da har bandet udviklet sig gevaldigt med deres nyeste udspil “Out of Frequency”, som bryder landegrænserne og får deres poppede rumskib videre ud til europa og resten af verden med storhittet: “Heatattack”, som allerede kan høres i flere europæiske radioer. Med dette spraglede album, får de den danske sommer til at blive fyldt med karismatiske 60’er toner, der varmer om de kærlige hjertesjæle, der længes efter solens varme. Og med ord fra Gaffas anmeldelse af albummet som: “Sleazy luksus-pop er næsten umulig ikke at blive glad af at lytte til.” og hele fem popstjerner i ærmet, er The Asteroids Galaxy Tour klar til deres omtalte efterårstour i Danmark ovenpå en succesfuld amerikansk og europæisk forårstour.

Jeg kan varmt anbefale at lytte til disse dejlige skabninger og glitterglamour med guldmikrofoner, spraglet tøj og glædelige lyrics, der ikke kun er vanedannede men særdeles også værd at lytte på. Bandet er også kendt for deres live-optrædender, som jeg kan skrive under på, passer. Hvis du trænger til en fest, en “fake” sommerillusion og musik, der sætter gang i benene, så er The Asteroids Galaxy Tour ikke den helt forkerte vej at gå sin sommertur.

Her er mine yndlings fra deres nyeste album “Out of Frequency”

Skriv en kommentar til Dans de tropiske hedebølger frem