Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
1

Switcheroo – snapshots af tøjbyt


“Hov?! Her er noget, der ser helt forkert ud!” Det slår dig måske, når du ser fotoserien Switcheroo. I fotoserien optræder forskellige par på ét billede i deres normale tøj. På billede nr. 2 har de byttet tøj. Et skævt koncept, som giver nogle ret sære billeder, hvor ben bliver for lange, trøjer poser uhæmmet, og små sommerkjoler kolliderer med behårede mandeben. Det er en fryd og en skændsel for øjet samtidig.

Bag Switcheroo står den autodidakte, canadiske fotograf Hana Pesut. Hele fotoserien kan ses på hendes hjemmeside. Hendes blog er også et besøg værd – her kan flere switcheroo billeder findes. Hana Pesut befinder sig desuden i Paris d. 10.-22. juni. Hvis du tilfældigvis skal en tur til Paris i tidsrummet, kan du få taget et switcheroo billede. Læs mere om det på hendes hjemmeside.

Alle billeder er vist med tilladelse fra Hana Pesut

 

 

Skriv en kommentar til Switcheroo – snapshots af tøjbyt