Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
543379_423401941026661_1856359578_n

Primadonna for alle pengene


“They call me homewrecker, homewrecker.” – sang Marina i sin entre iført hendes glamouriserende brudekjole med platouthælene limet fast i scenegulvet på Northside Festivals “Green Stage”, og endnu engang viste Marina and the Diamonds sig i danskernes land og satte standarden for Northside 2012 med historien om hendes “Electra Heart” sunget af den kære primadonna fra Wales.

Bubblegum Bitch

Marina and the Diamonds gav en fremragende koncert på Nortshide 2012, hvor hun erklærede jalousifænomenet hos de unge teenagepiger, charmerede med sin udstråling og sang som “gudinden”, hun selv belyser på hendes andet album, “Electra Heart”, der udkom i marts. Marina blæste os væk med et brag af en koncert. Imponerende toner fløj henover Ådalen, og med hendes store hit: Radioactive, væltede hun Northside omkuld og skabte en nærværende fest, rundt i primadonnaens univers med forkælede teenagepiger, homewreckers, der lever livet på fuld skrald og kvinder som stærke, brillante skabninger. Samtidig med, at vi ser hende på scenen iført hendes nye jeg, er det også samtidig det, hun vinder på. Marina har en tendens til at “være” hendes “sange og albums”, hvilket giver en fænomental og medrivende følelsesmæssig troværdighed. Hun synger ikke bare om en forkælet, smuk, idealistisk bubblegum bitch, hun er en bubblegum bitch.

Fra den søde pige på Mowgli’s Road til den sorgfyldt homewrecker

“Got a figure like a pin-up, got a figure like a doll. Don’t care if you think I’m dumb, I don’t care at all. Candy vest, sweetie pie, wanna be adored. I’m the girl you die for” – Sådan synger primadonnaen på den indledende sang til hendes andet album, “Electra Heart”, der allerede har hittet verden over med hittet “Primadonna”. Albummet rummer energiske følelser og bærer præg af bruddet mellem Marina og hendes ekskæreste, som har gjort albummet barsk og selvisk på en stilet og troværdig måde. Electra Heart har strammet knuden om Marinas debutalbum, “The Family Jewels” 2010, med singler som bl.a. P3’s uundgåelige, “Mowgli’s Road”, og storhittene “Hollywood” og “I’m Not A Robot” samt det elektroniske storhit fra deluxe udgaven “Radioactive”. Min passion for denne skønne sangerinde er stor og jeg kan varmt anbefale at tage en lytter til hendes to dejlige albums.

 

Her er mine favoritter fra hendes to albums:

http://www.youtube.com/watch?v=9txg0XicoJ0

http://www.youtube.com/watch?v=VmOO5Y1wiIA

http://www.youtube.com/watch?v=np3QLrHJmRA

http://www.youtube.com/watch?v=zwfCjYv7gVQ

 

 

 

Skriv en kommentar til Primadonna for alle pengene