Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Port Eliot

Kombiner din kultur-kærlighed med sommer!


Kulturfestivalen Port Eliot Festival kombinerer litteratur, musik, mode og mad under en strålende engelsk sol. Fire dage med kultur i Cornwalls bølgende bakker, hvor det bedste, sjoveste, skøreste, nyeste og mest interessante ved kulturen bliver præsenteret og diskuteret. Line-up’en i år byder på litterære navne som forfatterne Ali Smith (Girl Meets Boy, 2007), Michèle Roberts (The Looking Glass, 2000), journalist Simon Garfield og kulturkritiker Nick Rosen (How to Live Off-Grid, 2007), mens bl.a. indie folkbandet Sternoway, pop-poeten Cate Le Bon og DJ Tim Burgess spiller op på scenerne ved siden af i solnedgangen.

Cate Le Bon

 

Men det er ikke kun optrædener og foredrag, der er på programmet på Port Eliot. Her handler det ligeså meget om publikumdeltagelse og diskussioner, så der er både mulighed for at blærer sig med sin store litterære viden, synge med ved Hip Hop Karaoke London-teltet og smage maden fra bl.a. Jamie Olivers Fifteen Cornwall.

Derudover kan man blive klædt festligt på med farverige gevandter, smukke hatte og vild make-up af førende designere som Anna Sui og Barbara Hulanicki.

The Wardrobe Department

Port Eliot er absolut et besøg værd, og en ideel måde at kombinere sin sommerferie og sin kultur-kærlighed på.

Se mere på: Port Eliots hjemmeside

Alle billeder er fra Port Eliot

Skriv en kommentar til Kombiner din kultur-kærlighed med sommer!