Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
The Picture od the day

The Travel Book


Man går aldrig helt galt i byen med Lonely Planets rejseguides, hvad enten man er af sted eller blot drømmer om at komme det.

Det var imidlertid ikke førend jeg havde cruiset en tur i bibliotekets rejseafdeling, og der nærmest var faldet over en 30x23x3 cm stor bog, at jeg for nylig lærte The travel book at kende.

A journey through every country in the world, er bogens undertitel og den kan således bryste sig af virkelig at dække alle lande (og ikke kun dem der anerkendes af FN), samt en håndfuld destinationer oveni. Der er selvsagt ikke plads til de store beskrivelser, men de informationer der er, er både essentielle, brugbare og pudsige. De fungerer både for drømmeren, og for den der rent faktisk skal ud og rejse. Det er oplysninger som: Hvad skal man lytte til for at fornemme landet, hvad skal man spise, hvilke overraskelser kan man blandt andet vente sig, og hvad beskriver dette land in a word.

Men halvdelen af bogen er også dens billedside. Der er tale om en ’hardback pictorial’ og det betyder omkring 800 fantastisk smukke billeder fra selv de mest barske steder i verden, strøet ud over siderne. Det er guf for den rejselystne og enhver der sætter pris på billeder af verden.

The Travel Book, Lonely Planet Publications, 2. udgave fra sept. 2010

Billeder er fra Lonely Planets hjemmeside.

Skriv en kommentar til The Travel Book