Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
nohaybanda

Elektro-duo leverer cool debut


Den danske elektro-duo No Hay Banda består af guitarist Jonas Linnet og sangerinde Louise Tækker. På deres debutalbum ”Wow & Flutter” fra 2011 kaster de to musikere over en moderne 80’er lyd, hvor synthesizers og beats væves sammen i et tæt og kantet lydbillede.

Albummet indledes med de to numre ”Landmine” og ”Inventing a Machine”, der begge giver anledning til at rokke med. Selvom de friske 80’er beats spredes ud over hele albummet, ligger numre som ”Nightvision” og ”Little Rockets” mere i den stille ende. Louise Tækkers på én gang raffineret og cool stemme akkompagnerer fint albummets rå guitar riffs og lystige takter.

No Hay Banda leverer et interessant lydunivers, der fortjener ekstra opmærksomhed! Lige nu kan sangen ”Heartfailures” hentes gratis fra deres hjemmeside ved at indtaste titlen på sangen.

Musikvideoen til ”Heartfailures” kan også ses her:

 

Skriv en kommentar til Elektro-duo leverer cool debut