Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
minieco2

Do It Yourself


Nettet boomer med DIY (Do It Yourself) projekter – hvad enten man er til papirsklipperi, strik, konfektlavning, etc. er der inspiration at finde på diverse blogs på det store www.

Normalt undgår undertegnede de mere sukkersøde, amerikanske blogs, hvor soccer moms med glæde viser deres nyeste kreationer frem for omverdenen. På det seneste har billeder af DIY projekter på Pinterest dog alligevel fået min opmærksomhed, når kreative måder at bruge bl.a. papir på popper op i strømmen af billeder.

Her følger tre DIY projekter, hvor hovedingredienserne består af papir, saks, tusch og en smule tålmodighed:

#1 – Pop-up kort
Hjemmesiden Mini Eco henvender sig mest af alt til børn og deres krea forældre. Heldigvis kan barnlige sjæle også nyde godt af de mange DIY projekter, der ligger rundt omkring på siden. Et af projekterne bruger 80’er spillet Space Invaders som inspiration. Her viser en trin-for-trin guide, hvor let det er at lave sit eget Space Invaders pop-up kort. >> Pop-up kort DIY

 

 

#2 – Geoball
På den franske blog Zü findes en skabelon til Geoball – en geometrisk kugle, man kan opbevare små ting i. Med et snuptag kan skabelonen downloades som PDF og skrives ud. Selve trin-for-trin guiden til at lave kuglen med er skrevet på fransk – men heldigvis findes Google Translate for de af os, der ikke er fremragende en français. >> Geoball DIY

 

3# – Notesbog med DIY mønster
På bloggen A Beautiful Mess findes en del forskellige DIY projekter. Bl.a. dette projekt, hvor en simpel hvid notesbog forvandles til et lille kunstprojekt ved hjælp af en rulle tape og en tusch. >> Notesbog DIY





Skriv en kommentar til Do It Yourself