Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
usa

Amerikansk litteratur på et sølvfad!


På grund af mit studie har jeg de seneste år især haft skandinavisk litteratur på hjernen, hvilket muligvis også skinner igennem her på bloggen. Derfor har jeg også ofte tænkt, at det var tid til at løfte blikket en anelse og orientere mig lidt mere i litteratur fra andre verdensdele. Forleden faldt jeg helt tilfældigt over hjemmesiden Litteraturnyt fra USA, der meget vel kunne vise sig at være startskuddet for en fremtidig udforskning af amerikansk litteratur. Litteraturnyt fra USA viser sig at være en ganske ny hjemmeside, der præsenterer nyheder om amerikansk litteratur. Rikke Viemose er den litteraturkyndige kvinde bag hjemmesiden, der med forfatterinterviews, videoer og reportager leverer det sidste nye fra litteraturen i Guds eget land. Jeg har i hvert fald tænkt mig at forsøge at følge lidt med i, hvad der rører sig på denne hjemmeside, der også har en Facebook-side tilknyttet.

Skriv en kommentar til Amerikansk litteratur på et sølvfad!