Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Jamie+xx

Snyd ikke dit øre for Jamie xx


Se hvem vidste, at den ene del af The XX – Jamie XX faktisk også laver sin egen musik?

Ikke nok med han klarer det formidabelt i The XX, med deres melankolske, helt unikke og tiltrækkende klang, så laver han også remix af andre kunstneres musik og modellerer det ind til nogle helt legendariske toner under navnet; Jamie XX.

Jeg syntes bare alle derude skal have fornøjelsen af, at opdage Jamies musik. Hvis du er helt tosset (som jeg) med The XX, så vil dit øre utvivlsomt takke dig for denne musikalske gave, som du vil skænke det, ved at trykke play herunder:

 

 

OBS:
The XX udgiver i øvrigt album nummer 2 her i 2012!! vi er mange, som venter i spænding! Indtil da kan du nyde dem til Northside 2012 – mon ikke de giver en smagsprøve på deres nye musik?

Skriv en kommentar til Snyd ikke dit øre for Jamie xx

2 kommentarer

  1. umiddelbart tror jeg sgu, at de fleste var klar over det, jamie er jo ikke just nogen velbevaret hemmelighed…

  2. så sandt, men tænk en gang hvis han var en velbevaret hemmelighed for nogen, og de så har fået kendskab til ham via dette (:…. det ville jo være lykken. Og det er det, der er meningen med det hele (: