Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
120125-omtc-8360

Sechzehn


4 er et dejligt tal, og 4 gange 4 giver 16. Det er det simple koncept som spinder sig omkring restauranten Sechzehn. Her får du 4 retter og 4 vine, for 400 kroner.

En ganske fair deal når man tænker på, at drikkevarer ofte fylder halvdelen af ens regning når man spiser ude. Og så gælder det heller ikke helt, det med seksten. Vi fik såmen også champagne, 3 slags brød, 4 slags dip, 7 forskellige vine; rød, hvid og dessert, lækker saftevand, samt snacks og konfekt.

Derudover er rammerne klare. Gæsterne ankommer 18.30 til en velkomstdrink. Derfra er man booket de næste 3 timer, hvor man får serveret selve retterne, som er ukendte, mens brød og drikkevarer er til selvbetjening. Det giver en uformel og afslappet stemning. Det gælder også tjenerne, som præsenterer maden personligt, men derudover er professionelt laid back. Selve maden bliver serveret som, og er, gourmet, men uden at være snobbet. Det er årstidens råvarer, friske og kreativt brugt.

Med andre ord, Sechzehn giver dig lige præcis de 400 kroners værd. Og det er faktisk vældig forfriskende.

http://www.frud.dk/om-frud/galleri-og-info/16-sechzehn.html

Restauranten ligger på Europaplads i Århus. Det anbefales at man bestiller bord, men vi fik nu et til to personer, på stedet.

 

Skriv en kommentar til Sechzehn


Tags: