Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
ime

Imeüble – dekorativt reolsystem


Ved første øjekast ligner det umiddelbart et flat 2D billede på væggen, men Imeüble er et funktionelt reolsystem designet af den norske møbeldesigner Bjørn Jørund Blikstad. Jeg er vild med de geometriske former og de forskellige farver, som hurtigt vil kunne stjæle opmærksomheden fra rodet indhold i de små firkanter. Det er ikke lykkedes mig at finde en forhandler eller en pris på reolen, men Bjørn Jørund Blikstad har en hjemmeside med kontaktoplysninger, hvis man kunne forestille sig at have Blikstads reolsystem hængende derhjemme.

 

Skriv en kommentar til Imeüble – dekorativt reolsystem

1 kommentar

  1. Et link på Blikstads side sender en i en butik hvor systemet kan købes for bare 4950 euro