Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
poolgamain

Farverige illustrationer til telefonen


Vidste du, at folk gennemsnitligt tjekker deres telefon 150 gange om dagen? Er du blandt de ivrige telefonbrugere, kunne det måske være meget rart at skifte telefonens baggrundsbilleder ud engang imellem. Her følger tre bud på hjemmesider, hvor kreative illustratorer, grafikere og fotografer har lagt deres værker ud som gratis wallpaper, du kan hente ned på mobilen (iPhone):

 

#1 – Poolga.com

Poolga er min egen favorit; Hjemmesiden byder på et væld af illustrationer i forskellige stilarter, der passer til iPhone, iPad og iPod. Poolga.com har lavet en lang liste med alle kunstnere, som har bidraget til hjemmesiden. Er man hooked på en kunstners stil, kan kan derfor blive linket videre til hans eller hendes hjemmeside. Besøg Poolga.com

Her ses et udpluk fra hjemmesiden:

 

#2 – Tseventy.com

På Tseventy.com findes flotte fotografier skåret til, så de passer til iPhone. Her er lidt for enhver smag. Tseventy.com har ligesom Poolga lavet en liste over fotografer, så man nemt kan finde frem til flere billeder af samme fotograf. Besøg Tseventy.com

Her ses et udpluk fra hjemmesiden:

 

#3 – Typenuts.com

Typenuts.com er baggrundsbilleder lavet ud fra types – dvs. forskellige skrifttyper. Er man vild store bogstaver på billeder eller simpelt grafik, er typenuts.com et godt bud på farverige afvekslinger til telefonen. På hjemmesiden findes både billeder til iPhone, iPad og computeren. Besøg Typenuts.com

Her ses et udpluk fra hjemmesiden:

Skriv en kommentar til Farverige illustrationer til telefonen