Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Max Brooks

The Zombie Survival Guide // Max Brooks


Jeg er kæmpe fan af zombier og deres roller i apokalyptiske tematiseringer, hvad der især har været fremstillet i film og nu også serien: The Walking Dead, der baseres på forfatteren Robert Kirkmans comic book af samme navn. Jeg er især faldet for Max Brooks bog: The Zombie Survival Guide, der er en meget detaljeret overlevelses guide i, hvordan du overlever et zombie udbrud. Bogen er skrevet som eksisterede disse zombier og, at det blot er et spørgsmål om tid før et rigtigt udbrud sker (der er forskellige stadier af udbrud) hvilket gør den både humoristisk og vanvittigt overbevisende. Udover det er der også de såkaldte “recorded attacks”, der beskriver sager af zombie udbrud op igennem historien, der virkelig sætter prikken over i’et. Det er en fantastisk velskrevet bog, hvor man kan mærke at Max Brooks virkelig selv brænder for temaet, da der ligger et kæmpe research arbejde bag det. Den har ligeledes ligget på New York Times bestsellerliste.

Det er en super fed bog, som  jeg vil anbefale til alle zombie fansene derude.. Og som New York Post skriver: “A tome you start reading for fun and then at page 50 you go out and buy a machete just to be on the safe side”.. 

Udover det har Max Brooks også skrevet en opfølger dertil: The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks og World War Z (som er ved at blive filmatiseret) – alle bøger, som jeg må eje!

Go’ fornøjelse..

Skriv en kommentar til The Zombie Survival Guide // Max Brooks