Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
til kultur22 copy

Skriv dig ind i værket


Hitter du helst tasterne, frem for at fatte pennen og lade kragetæerne danse over papiret? Længes du efter små håndskrevne sedler og breve i postkassen? Eller er det cool med en sms eller e-mail? Er du til autograf eller digital signatur? Uanset, hvad du er til, er det et topaktuelt fænomen som kunstneren Vibeke Nørgaard Rønsbo netop nu undersøger i sit afgangsprojekt  ‘Jeg er, åltså skriver jeg’ på Århus Kunstakademi. Her er en unik mulighed for at interagere med et kunstværk og blive en del af det! Vil du være med så klik her . Herunder et lille udpluk af Vibekes egne ord om projektet:

Hører du til generation ’Efter Hånden’?

Burde vi kalde vores samtid: ” Efter Hånden”?  Håndskriften synes jo stort set udrangeret af digital kommunikation, og autografen afløst af digital signatur. Hvad betyder et sådan skift for os, vores selvopfattelse og vores relationer? Dette er omdrejningspunktet for et samtidskunstprojekt, der her skydes i gang med en invitation til alle, der har lyst, til at byde ind med materiale til værket.

Send et en kuvert indeholdende et stykke papir med din adresse, så kommer der et brev til dig med posten med yderligere materiale til deltagelse. Send brevet til Vibeke Nørgaard Rønsbo, Blegevej 37, 8300 – Odder, eller send en mail til vibnr@yahoo.dk, så får du materialet tilsendt digitalt.

Eller læs mere i denne artikel eller på Vibekes hjemmeside, hvorfra du også kan downloade materialet.

”Aldrig har mennesket nok sendt så mange meddelelser og billeder rundt til hinanden som nu, og så sidder jeg og falder hen over en bunke personlige breve skrevet med menneskelige kragetæer, mere eller mindre læselige hieroglyffer og synes på en eller anden måde at de rummer en anden menneskelig autensitet.” skriver Vibeke bl.a. i et brev til alle dem, der vil byde ind til projektet.

Alle der bidrager vil blive inviteret til ferniseringen på værket på Godsbanen i Århus d.17.5. 2012, hvor hele afgangsholdet fra Århus Kunstakademi udstiller deres afgangsprojekter fra d. 17.05-28.5.2012. Læs mere om Godsbanen: det nye kulturproduktionscenter i Århus i Anne Østergaards indlæg og mød op til åbningen på fredag  d. 30.marts 2012: det bliver helt sikkert en fest for kulturen!

Vibeke Nørgaard Rønsbo arbejder primært skulpturelt og  installatorisk og er jævnligt udstillingsaktiv, bl.a. som medlem af kunstnergruppen BUEN

Herunder et par af hendes tidligere værker:

 

Skriv en kommentar til Skriv dig ind i værket