Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
The-Hunger-Games-Costume-Designer-on-Jennifer-Lawrence_-Elizabeth-Banks-and-Alexander-McQueen-Shoes-2

Amerikansk film fortryller med sin kamp til døden


Så er der kun to smalle dage til, storsuccesen “The Hunger Games” har premiere i Danmark, og det er med tusindvis af stjerneklare smil, filmen svømmer hen til.

Til middag med døden

Filmen, der er baseret på den første bog “Dødsspillet” i  “The Hunger Games” trilogien, har allerede sat amerikanerne på plads med den karikerende science fiction genre. Anmelderne anmeldte filmen med manér og skød stjernerne til tops på listen over populæreste film i 2012.

The Hunger Games finder sted langt ud i fremtidens Nordamerikas ruiner.  I dette ødelagte Nordamerika findes 12 distrikter, der binder Nordamerika sammen, og hvert år trækkes der lod om 1 dreng og 1 pige, der skal kæmpe for deres distrikt i tv-showet “Dødsspillet”, hvor man kæmper til døden. Hovedpersonen “Katniss” på sølle 16 år melder sig frivilligt til at deltage i dødspillet i stedet for hendes lillesøster og begiver sig ud på en rejse i dødens spidse negle.

Iltmangel

Bøgerne, der har haft stor succes hele verden over sikrer de mange tusinde fans, der tripper på tæer, og jeg må sige, jeg faldt i, da denne bog klistrede sig fast i mit sind som en sugende igle, der trak virkeligheden ud af mig. Filmen berygtes at være “en af de største i 2012″, og den markante symbolske realitet af, hvorvidt det vi ser, virkelig kunne være “rigtigt”, puster luften ud af maven på den sci-fi film elskende person.

Traileren til “The Hunger Games” med dens premiere nu på torsdag d. 22/3 landet over

http://www.youtube.com/watch?v=RNxb28j5C1w

Skriv en kommentar til Amerikansk film fortryller med sin kamp til døden

1 kommentar

  1. Hold kæft den lyder fed, jeg kan slet ikke vente til at se den. :)