Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
commons.wikimedia.org. "Ein süßes Geheimnis" - Adolf Hering, 1892.

commons.wikimedia.org. "Ein süßes Geheimnis" - Adolf Hering, 1892.

Vil du høre en hemmelighed?


Går du rundt med en hemmelighed, der måske kunne inspirere en forfatter til at skrive en novelle? DR Læseklubberne og DSBs passagermagasin Ud & Se samler på hemmeligheder af en hver art! Hver måned vælger en forfatter en indsendt hemmelighed, som inspiration for en såkaldt hemmelighedsnovelle. Novellerne, der kommer ud af de indsendte hemmeligheder udgives både i Ud & Se og på DR Læseklubbernes hjemmeside.

Forfatteren Trisse Gejl er den første, der har skrevet en hemmelighedsnovelle. Hun har skrevet sin novelle Se med udgangspunkt i hemmeligheden ”Jeg har spist lykkepiller”. På DR Læseklubbernes hjemmeside kan man indsende sin hemmelighed anonymt og samtidig også læse de mange andre hemmelige bidrag. Der er både tragiske, sjove, tankevækkende og pinlige hemmeligheder imellem og man kan nok næppe afvise, at der med jævne mellemrum også sniger sig et par hemmeligheder ind, der er opfundet til anledningen. Uanset, kan det være ganske underholdende at læse de indsendte bidrag – hermed et lille udvalg:

 ”Jeg elsker at sætte romantisk musik på, og se bryllupsvideoer og frierier på youtube. Jeg er en mand på 26, har fuldskæg og er håndværker. Jeg ville ikke indrømme dette til nogen, om så mit liv var afhængig af det!”

”Jeg går slet ikke i bad hver dag. Faktisk ret sjældent. Og jeg kan godt finde på at have det samme tøj/ undertøj på mange dage i træk.”

”Jeg elsker i smug at klemme om rouladerne i supermarkedernes industrikageafdelinger. Jeg går bare hen ad gangen, ser mig frem og tilbage og tjekker at ingen ser og så klemmer jeg om rouladen til den er gået i stykker men uden at papiret springer. Jeg har gjort det siden jeg var helt lille.”

Gennem 2012 vil der hver måned blive udgivet en ny hemmelighedsnovelle, og listen over forfattere tæller bl.a. Ida Jessen, Knud Romer og Bjarne Reuter.

Find ud af om din hemmelighed har novellepotentiale – indsend den her.

 

Skriv en kommentar til Vil du høre en hemmelighed?