Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Kylesa

Kylesa på Train


D. 13. februar lægger det amerikansk band Kylesa ruten forbi Aarhus og spillestedet Train.

Bandet, som blev dannet i 2001 spiller en blanding af psykedelisk rock og den såkaldte Sludge Metal som er en kendt musikalsk eksportvare for de amerikanske sydstater og især staten Georgia, som kan prale af at have produceret bands som Mastodon, Baroness og Black Tusk.

Kylesa’s specielle opsætning som inkluderer 2 trommeslagere, 2 guitarer, bass og 2 sangere, en mandlig og kvindelig, giver bandets en særegne sound som er eksplosiv, hård og tung samtidig med at den er melodiøs og sfærisk. Det er bandets kun anden koncert på dansk grund efter en optræden på sidste års Roskilde Festival.

Så hvis du trænger til at få blæst vinterkulden ud af kroppen, vil Kylesa være et godt sted at starte.

Find billetter her:

http://ebillet.dk/musik/buy.showarr.aspx?refno=10021

Se bandet optræde på sidste års Boonaroo Festival:

http://www.youtube.com/watch?v=o83PttPl1j0&feature=relmfu

 

 

Skriv en kommentar til Kylesa på Train