Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Before-I-Die-thumb

Hvad betyder mest for dig?


.. Det spørgsmål stiller den urbane kunstner og designer Candy Chang, der har lavet værket “Before I Die”. Chang har malet en efterladt bygning i New Orleans med tavlemaling og via stencils skrevet ordene “Before I Die”. På værket er der plads til, at forbigående kan skrive deres ønsker, drømme og mål for livet ned. Alt det de gerne vil nå, før de dør. Her er alt fra at plante et træ, starte forfra til at redde et liv og undervise i yoga.

Værket handler om at forberede vores fysiske omgivelser og personlig velvære. Candy Chang mener, at det offentlige rum kan designes bedre, så det reflekterer, hvad der betyder noget for os som borgere både i fællesskab og som individer.

Værket har været udstillet i bl.a. Amsterdam, Lissabon, Azorerne, Mexico og senest i London d. 19-29. januar i år. Værket har sin egen hjemmeside, hvor du bl.a. kan læse mere om projektet, finde flere billeder og købe et “Before I Die”-sæt i miniformat.

 

 

Skriv en kommentar til Hvad betyder mest for dig?