Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
lana-del-rey-born-to-die-that-grape-juice

Glamourøst album kærtegner hjertesjælen


Midt i vinterkuldens kradsende hoste og den bidende kulde, der river i os alle sammen, kørte Lana Del Reys album “Born To Die” os ud på vildt spor. Med anmelderkritikere i baghånden og forhåbningsfulde ører slår hun os alle omkuld og holder hovedet koldt med selvsikkerhed og prestige.

Bag forsiden af Vogue og designerkjoler

Udover at, Lana Del Rey er på vej til at blive den nye frontløber i hipster-verdenens fashiontidslinje,  kom Lana Del Rey d. 30 januar igen med fuld fart fra det mislykkede debutalbum “Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant, 2010″ med dette filosoferende album “Born To Die”, der allerede med singlerne “Born To Die” og “Video Games” topper flere hitlister.

Stilethælene balancerer stabilt

Albummet rummer af klarhed og symboliserende tekster af verdenens kritiske tankebaner, og med Lana Del Reys melankolske smukhed af en stemme fører hun budskaberne ud i verden som en lavine, der ikke kan stoppes. Den 25-årige skønhed lader ikke udyret vinde og har med dette album vist, at man aldrig nogensinde skal give op. Hendes fabulerende karakteristika smadrer glas og charmerer med hendes tolkning af musikkens indre, og med dette velskrevet album med dets psykedeliske og drømmene øjeblikke sætter hun standarden for popkulturens kvindeliv i år 2012.

Jeg er helt og serdeles overbevist af hendes smukke stemme og disse femte n melankolske og drømmende numre, der flyder ud i intetheden og fuldender min kolde vinterferie. Lyt til denne vintergæk, der med sin charme helt sikkert tropper som dronning over vinterens sorte render.

Her er et par goder fra hendes album “Born To Die”

 

 

Skriv en kommentar til Glamourøst album kærtegner hjertesjælen