Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Niche Art & Architecture Tours Berlin

Niche Art & Architecture Tours Berlin


Hos Niche Art & Architecture Tours Berlin, som er startet af kunsthistoriker Stefanie Gerke, arkitekt Katharina Beckmann og kulturvidenskabsstuderende Nele Heinevetter, afdækker de unikke hotspots, ikke-kommercielle gallerier, værksteder og opfindsomme tilgange til kunstscenen, som du ikke finder i guidebøgerne. Nichegallerierne er vanskelige at finde i Berlin på egen hånd, da det kan være alt fra et galleri i et parkeringshus eller hjemme hos én privat. Men hos Niche Art & Architecture Tours Berlin guider de kunstinteresserede rundt i Berlins skjulte nicher. Hver tour bliver skræddersyet efter deltagernes interesser, baggrundsviden og, hvilke områder i byen, de gerne vil udforske i Berlin. I fællesskab med firmaet finder man ud af, om man har lyst til at se upcomming kunstnere og gallerier, eller om man er på udkig efter installationer, skulpturer, fotografi eller malerier. De guidede ture skifter fra uge til uge afhængig af udstillinger. De vælger fire til fem steder, der passer godt sammen. For det meste er det nyuddannede kunstnere fra akademierne, som ikke har nået offentlighedens søgelys endnu, men som har stort potentiale.

http://www.kunsten.nu/artikler/artikel.php?kunstguide+niche+gallerier+berlin

http://nicheberlin.de/

 

Skriv en kommentar til Niche Art & Architecture Tours Berlin