Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Dalgaard

Jesper Dalgaard på Kunsthal Nord


De fleste der bor i Aalborg eller omegn har nok efterhånden opdaget, at der sker ting og sager i Nordkraft. Man kan for eksempel slå et smut forbi Kunsthal Nord, der har skiftende udstillinger og ganske gratis adgang.

Fra i dag kan man på Kunsthal Nord se en udstilling af Jesper Dalgaard med titlen: ”Fra nu af kan det kun blive bedre. For vi kan hvad vi vil, og vi vil det”. Udstillingen består af forskellige skulpturer og installationer og selvom Kunsthal Nord ikke er frygtelig stor, er der alligevel blevet plads til både videoinstallationer og store trækonstruktioner.

Udstillingen består af mange forskellige elementer, der umiddelbart ikke har så meget med hinanden at gøre, men som alligevel følger to overordnede temaer: Det højteknologiske og det lavteknologiske. Det højteknologiske består af forskellige video- og lysinstallationer, mens det lavteknologiske hovedsageligt består af træ i forskellige afskygninger.

”Fra nu af kan det kun blive bedre” handler om en redefinering af forholdet mellem høj- og lavteknologi. Den handler dermed om at skue fremad, hvilket Jesper Dalgaard selv formulerer således: ”Værkerne indeholder ideen om at starte forfra. At flytte til nye omgivelser og skabe en mulighed for at lægge tidligere tiders fejlslagne dogmer bag sig.”

Udstillingen kan ses indtil den 11. Marts 2012. Se åbningstider med mere på www.kunstvaerket.dk

Skriv en kommentar til Jesper Dalgaard på Kunsthal Nord