Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
krydderier

Smagsbiblen for mad-entusiaster


Bogen The Flavor Bible er ikke nogen traditionel kogebog. Faktisk indeholder den ingen opskrifter. Man skal nemlig selv i gang med at finde på nye gastronomiske eksperimenter i køkkenet. The Flavor Bible er et opslagsværk for alle mad-entusiaster. Slår man op under eksempelvis æbler, finder man madvarer som bacon, pecannødder, and eller karry, der alle matcher til. Opslagsværket er rart at have stående, når køleskabet byder på kedelige grønsagsrester, eller når den tunge chokoladedessert skal finde sig en syrlig makker. The Flavor Bible matcher stærke og milde, sure og søde ingredienser og inspirerer til nye eksperimenter i køkkenet.

Jeg er endnu ikke stødt på The Flavor Bible herhjemme i Danmark, men bogen kan bestilles via den amerikanske side BetterWorldBooks til 40$ inkl. fragt.

Skriv en kommentar til Smagsbiblen for mad-entusiaster