Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
OUR-BROKEN-GARDEN-Photo-by-Eva-Edsjö-3

Our Broken Garden


Man kan vist roligt kalde Our Broken Gardens koncert på Studenterhuset i Aalborg i aftes for en intimkoncert. Trods det meget beskedne publikum, var det dog en anbefalelsesværdig oplevelse. Især de mindre kendte opvarmningsbands Dísa og Penny Police, overraskede undertegnede positivt. Selvom islandske Dísa var helt alene på scenen med sin mac, formåede hun at være utrolig nærværende og imponerede med sin virkelig fine og alsidige vokal.

Our Broken Garden med opvarmning spiller i Aarhus den 8. december og i Odense den 15. december.

Læs mere på: http://ourbrokengarden.com/

Hvis du ikke allerede kender Our Broken Garden er her en forsmag:

Skriv en kommentar til Our Broken Garden