Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Verdenskort

Formidlingsprojekt: Imagine Reality


Så er det blevet tid til det tredje og sidste arrangement i vores triologi af formidlingsprojekter d. 10 december 2011 på Århus Kunstbygning. De to første projekter Imagine Community og Imagine Movement flettes sammen i et endeligt og afsluttende temaarrangement; Imagine Reality. Her opsummeres tematikkerne fra Århus Kunstbygnings udstillinger fra 2011. Denne gang vil årets kunstnere samt udvalgte besøgendes profiler, bidrag og fortolkninger fra vores projekter blive indsat i et verdenskort, hvor deres historier og markeringer vil danne et billede på personlige tilhørsforhold i den globale verden. På den måde vil verdenskortet fungere som et konkluderende realitetsbillede på det forgangne års kunstværker og besøgendes forslag.

Skriv en kommentar til Formidlingsprojekt: Imagine Reality